Liverpool jagar Lucas från Paris Saint-Germain

Lucas Moura kan lämna PSG för spel i Liverpool

På söndagen rapporterar brittisk media att Liverpool vill förstärka offensiven och att Lucas Moura ska vara ett av alternativen.

Liverpool befinner sig inte i någon speciellt bra situation. För en tid sen tog Jürgen Klopp över laget men trots det har man inte lyckats förbättras lika mycket som klubbledningen och fansen hade hoppats på. Inför helgens match hade den tyske tränare samma facit som Brendan Rodgers efter åtta matcher och den före detta Borussia Dortmund-tränaren har nu börjat bli lite kritiserad under sin första tid i klubben.

Som förstärkning till den andra halvan av säsongen ska Anfield-klubben nu vara på jakt efter en spelare som kan avgöra matcher, och nu har blickarna fastnat på Paris Saint-GermainLucas Moura. Enligt den spanska tidningen Mundo Deportivo ska spelaren inte vara nöjd med situationen då han har fått stå i skuggan av Ángel Di María som varit en av lagets bästa spelare sen flytten från Manchester United i somras.

Konkurrens från Premier League-konkurrenter

Tidningen skriver att Klopp har har fullt förtroende för sina spelare men att han gärna ser att klubben hämtar in förstärkningar i vinter för att vara med i kampen om Champions League-platserna. Det kommer dock inte att bli någon lätt uppgift för Liverpool att köpa loss brasilianaren. Förutom Liverpool ska även Arsenal och Manchester United ha visat intresse för spelaren vars kontrakt går ut 30 juni 2019.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply