LISTA: Fem saker du bör veta inför Liverpool – Villarreal – Europa League 2015/16

Fem saker du bör veta inför Liverpool vs Villarreal – semifinal i Europa League 2016

Ikväll är det återigen dags för Europa Leagues semifinaler 2016, där Liverpool mot Villarreal och Sevilla ställs mot Shakhtar Donetsk. Unibet och bet365 förväntar sig att Liverpool vinner till 1.72 respektive 1,72 i odds samt att Sevilla vinner till oddset 1.65 respektive 1,66. Vem tror du vinner ikväll? För att underlätta svaret på den frågan så har vi på Silly Season Sverige samlat ihop lite intressant fakta som du bör känna till inför kvällens drabbning mellan Liverpool och Villarreal på Anfield.

Fakta inför Liverpool – Villarreal

Det första mötet spelades förra veckan på spanjorernas hemmaplan El Madrigal och slutade 1-0 till hemmalaget efter att inhopparen Adrian López avgjort i slutminuterna. Det blir alltså uppförsbacke för Premier League-klubben ikväll när man ska försöka vända på underläget och dessutom undvika att släppa in mål.

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor om bland annat: Liverpool lönelista 2016Bästa anfallarna i EM 2016 och Skytteligan La Liga 2016. Men först ska vi gå igenom fem saker du bör känna till inför Liverpool – Villarreal.

5. Formmässigt

LISTA Fem saker du bör veta inför Liverpool - Villarreal - Europa League 201516 (Custom)

Liverpool har inte vunnit en enda gång på sina tre senaste matcher och har endast spelat en oavgjord av dessa. I söndags föll man på bortaplan mot Swansea med 3-1, dock ställde man upp med ett b-betonat lag då Jürgen Klopp hade torsdagens drabbning i åtanke. I Premier League placerar man sig på en åttondeplats.

Villarreal åkte på en del poängtapp i La Liga inför matchen mot Liverpool förra veckan men nu kan man vara inne på ett segerspår igen, då man besegrade Valencia med 2-0 i helgen. I ligan placerar man sig på en fjärdeplats.

Sidor: 1 2 3 4 5

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply