Lewandowski: Auba? ”En äkta explosion”

Lewandowski Auba En äkta explosion

Lewandowski om sin skytteliga-konkurrent

Robert Lewandowski har inte haft den bästa starten på sin Bundesligasäsong och har efter 11 spelade omgångar enbart gjort sju mål, medans skytteliga-konkurrenten Pierre-Emerick Aubameyang redan är uppe i hela 12 stycken, men Lewandowski är ännu inte stressad över detta faktum, men självsäker på att han kan ta hem skytteligakronan.

Robert Lewandowski och hans Bayern München har haft en lite halvsvajig start på sin säsong. För närvarande ligger mästarklubben tvåa i ligan, vilket sällan händer, hela tre poäng bakom nykomlingarna RB Leipzig, och i senaste Der Klassiker, derbyt mellan Borussia Dortmund och Bayern München, på Westfalenstadion, så vann Dortmund med 1-0 och knappade in på sydtyskarna. Inte heller i Champions League har det gått smärtfritt och de har åkt på förluster, och nye tränaren Carlo Ancelotti är under hög press för att han inte lyckas på rätsida på mästarlaget. En annan som behöver börja få rätsida på sitt spel och sitt målgörande är Robert Lewandowski, som inte har gjort mer än två mål på de senaste åtta Bundesligamatcherna. Lewandowski själv verkar dock inte vara alltför orolig över detta, eller det faktum att hans största konkurrent och hot till titeln som skytteligavinnare, Pierre-Emerick Aubameyang, redan är uppe i hela 12 stycken mål på 11 omgångar, medans Lewandowski fortfarande ligger på sju gjorda mål.

– När vi bara har tre eller fem matcher kvar att spela kommer jag att kolla, ”hur många mål har jag? Hur många mål har Auba”, sade Lewandowski till den tyska tidningen Süddeutsche Zeitung.

– Jag visste, på grund av vår tid tillsammans, att han är en duktig spelare, fram för allt på grund av hans snabbhet. Men vad som därefter har hänt med honom var en riktig explosion, avslutade Lewandowski.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365