bet365

Klopp om värvningar: ”England är så otåligt”

Ger sig inte ut på marknaden ännu

Jürgen Klopp tonar ner spekulationerna kring värvningar i vinter. Den tyske tränaren menar att han tänker jobba med den trupp han har i dagsläget istället för att ta in nya alternativ.

I helgen kom Jürgen Klopps första Premier League-seger för Liverpool när man besegrade Chelsea med 3-1 på bortaplan. Sedan han anslöt sig till klubben har det spekulerats mycket kring hur den framtida spelartruppen ska se ut. Rykten som talat för att tysken kommer att försöka locka över flera av sina gamla spelare från Borussia Dortmund har florerat där Robert Lewandowski, Pierre-Emerick Aubameyang och Marco Reus nämnts som möjliga värvningar.

”England är så otåligt”

Men 48-åringen har tidigare fastställt att han inte tänker försöka värva från sin forna klubb. När det gäller transfers överlag är han inte heller särskilt intresserad, och menar att han först och främst vill utveckla den trupp som finns tillgänglig i dagsläget.

– Jag kan inte förstå att England är så otåligt. Det är mycket svårare. Jag har varit här i tre veckor. Alla säger till mig ”vill du köpa den spelaren, den spelaren, den spelaren”, säger Klopp enligt Goal.com och fortsätter:

– Men utveckling är att jobba med spelarna du har. Det är som om du har problem med din fru, man vill inte byta varje dag. Det är saken, du jobbar och jobbar bara och blir bättre. Man tänker inte på  sommaren 2016. Jag vet inte vad som händer då. Vi måste försöka och jobba, komma närmare och se vad vi kan uppnå.

Hyllar sin mittfältare

Klopp passade även på att hylla Philippe Coutinho efter segern mot Chelsea. Brassen, som ryktats bort från Liverpool under en längre tid, stod för en strålande insats när han gjorde två av målen.

– Philippe är en fantastisk spelare och person. Han besitter helt otroliga kvalitéer. På träningarna jobbar han alltid hårt och idag fick han utdelning för det.

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply