bet365

Klopp och Raiola i Balotelli-samtal

Tränaren och agenten i samtal om Balotellis framtid

Vad som händer med Mario Balotelli framöver är det ingen som vet. Nu ska Liverpool-managern Jürgen Klopp träffa agenten Mino Raiola för att diskutera italienarens framtid.

Mario Balotelli, 25, är för närvarande utlånad från Liverpool till Milan. Lånekontraktet sträcker sig över hela säsongen och kan inte avbrytas i förtid. Italienaren har hittills hoppat in i två matcher, startat två och gjort ett mål (i 3-2-segern borta mot Udinese). De två senaste matcherna har Balotelli dock missat på grund av skada.

Tränarbytet kan förändra situationen

Den italienske landslagsanfallaren skickades iväg på lån av den förre Liverpool-managern Brendan Rodgers, som nu fått sparken och ersatts av tysken Jürgen Klopp (tidigare i Borussia Dortmund). Under Rodgers tid i klubben var Balotelli oönskad på Anfield, men det kan förändras med Klopp vid rodret.

Enligt uppgifter till Daily Star kommer den nytillsatte Liverpool-managern snart diskutera Balotellis framtid tillsammans med agenten Mino Raiola. Klopp sägs nämligen vara intresserad av hur anfallaren ser på den kommande tiden och se om det finns en möjlighet att 25-åringen återvänder till Anfield efter utlåningen till Milan.

Fyra mål på 28 matcher

Mario Balotelli har tidigare i sin karriär representerat Inter (28 mål på 86 matcher) och Manchester City (30 mål på 80 matcher). Han har också haft en sejour i Milan tidigare (januari 2013 – augusti 2014). I Liverpool har han endast lyckats göra fyra mål på 28 matcher.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365