Kevin Volland på Liverpools radar

bet365
Kevin Volland på Liverpools radar

Bundesligaanfallaren intressant för The Reds

Liverpool söker en ny anfallare och enligt raporter så skall Jürgen Klopp länge haft ögonen på TSG Hoffenheims anfallare Kevin Volland, som tidigare spelat med nuvarande Liverpoolspelaren Roberto Firmino.

Jürgen Klopp är redo att rusta upp inför sommarens transferfönster. Enligt rapporter skall den tyske tränaren leta efter en ny anfallare till Liverpool. Trots att de har lyckats komma långt i Europa, med returmötet mot Villareal i Europa League semifinalen att se fram emot på torsdag så vill The Reds ändå förstärka sin trupp inför nästkommande säsong. Deras Premier League kampanj har inte varit så lukrativ som de hade hoppats, med en nuvarande åttondeplats i ligan med två matcher kvar att spela.

Den engelska tidningen Express rapporterar nu att Klopp sägs vara väldigt intresserad av Kevin Volland, som för närvarande spelar som anfallare för TSG Hoffenheim i Bundesliga. Han skall sedan länge ha varit på Klopps radar, redan sedan Klopps tid i Borussia Dortmund. Enligt rapporter ska Liverpool ha hållit koll på den unge anfallaren under en längre tid. Det sägs även att Klopp skall ha talat med Roberto Firmino om Volland, då de båda bildade ett fint anfallspar under deras tre säsonger tillsammans i Hoffenheim.

Christian Benteke inte riktigt lever upp till förväntningarna och Daniel Sturridge är plågad av diverse skador sägs det att Volland skulle kunna komma in och billigt också för den delen. 23åringen har inte lyckats att få in särdeles många mål på sista tiden och han har bara lyckats med åtta stycken under den gångna säsongen i alla turneringar. Av den anledningen, plus det faktum att Hoffenheim ligger och kämpar på en 13:onde plats i Bundesliga, kan Liverpool komma billigt undan. Det sägs att den unge anfallaren har ett kontrakt med klubben till sommaren 2019.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply