Ivan Perisic drömmer om att spela i Premier League

Ivan Perisic drömmer om att spela i Premier League

Ser dock sin framtid i Inter

Enligt Football Italia hävdar Ivan Perisic att han drömmer om att spela i Premier League, men att han ser sin framtid i Inter.

Sedan det blev officiellt att Antonio Conte är ny tränare för Chelsea har ett antal spelare från Serie A ryktats till den engelska klubben, då det har hävdats att Conte planerar en Serie A-rensning. Det har sagts att Chelsea förbered bud på Gonzalo Higuain och att Radja Nainggolan är nära en flytt till Chelsea. Under den senaste tiden har det även hävdats att den engelska klubben skulle vara intresserad av att värva Ivan Perisic från Inter. Nu har spelaren uttalat sig om situationen.

– Conte är en bra tränare och min dröm är att spela i Premier League, säger Perisic till Football Italia.

– Men för tillfället finns det inget att diskutera eftersom att jag ser min framtid i Inter. Jag har kontrakt med klubben i fyra säsonger till.

I augusti 2015 bekräftades det att Perisic var klar för Inter. Han lämnade då Wolfsburg efter två och ett halvt år i den tyska klubben. Kroaten har tidigare även representerat Borussia Dortmund, där han var med och vann Bundesliga och den tyska cupen under sin första säsong i klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply