Gareth Bale skadad igen – missar VM-kvalet

bet365

Bale missar VM-kvalet efter ny skada

Real Madrids superstjärna kommer inte spela någon av de två matcherna som Wales har under landslagsuppehållet. Det är även oklart när han kommer tillbaka för spel i den spanska huvudstadsklubben. 

Gareth Bale kommer inte representera det walesiska landslaget när man under den kommande veckan ställs mot Georgien och Irland i två avgörande matcher. Det rapporterar brittiska Sky Sports och bekräftas av Diario MARCA. Efter att spelaren drabbats av en skada i matchen mot Borussia Dortmund var målet att vara tillbaka i form till de kommande VM-kvalmatcherna men så är inte fallet och nu har spelat lämnat landslagssamlingen för att återvända till Spanien.

SE ÄVEN: Real Madrid löner 2017/2018

Gareth Bale skadad igen - missar VM-kvalet

Spelaren är tillbaka i Spanien för att genomgå undersökningar med Real Madrids läkarteam och det är ännu oklart hur länge storstjärnan tvingas vara borta från spel. Enligt uppgifter ska spelaren ha drabbats av en lårskada, något som han även drabbats av tidigare.

Efter landslagsuppehållet ställs Real Madrid mot Getafe på bortaplan och Bale kommer med största sannolikhet även missa denna match.

Gareth Bale skadad igen - missar VM-kvalet

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365