Christian Pulisic fortsatt nummer ett på Liverpools önskelista

Dortmund-stjärnan lockar för PL-jätten

Christian Pulisic är fortfarande den spelare som Liverpool helst vill värva. Enligt engelska Daily Mail kan övergången ske redan i januari, om tränaren Jurgen Klopp får som han vill.

Jakten fortsätter för Liverpool på den amerikanske jättetalangen. Han fyllde nyligen 18 år men den offensive mittfältaren är trots det redan ett hett mål för många av de stora klubbarna ute i Europa. En av dessa är Liverpool, som med hjälp av den förre Dortmund-tränaren Jurgen Klopp ska få den tyska klubben att acceptera budet redan i januari.

Fast det kan bli svårt. Silly Season Sverige har tidigare rapporterat om hur Dortmund tydligt sagt nej till att släppa sin blivande storstjärna redan i januari, men Liverpool vägrar ge upp.

Älskar den engelska fotbollen

Christian Pulisic, som är född i USA och representerat deras landslag men har europeiska rötter, har tidigare spelat fotboll i de lägre divisionerna i England då han tillhörde Brackley Town. Han har dessutom redan uttryckt sin förkärlek för den engelska ligafotbollen, något som självklart talar för Liverpools fördel. Det gör även det faktum att Jurgen Klopp finns i laget, även om de dock inte befann sig i klubben samtidigt.

Det svåraste för Liverpool blir dock att övertyga Dortmund att släppa sin mittfältare redan i januari. Om de inte lyckats lär de dock kunna köpa loss honom under det kommande transferfönstret till sommaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply