Chelsea vill värva in Jude Bellingham

Chelsea vill värva in Jude Bellingham

Efter succén i Borussia Dortmund vill Chelsea värva in Jude Bellingham. Det rapporterar brittisk media under söndagsmorgonen.

Jude Bellingham har efter flytten från Birmingham City slagit igenom i Borussia Dortmund. Engelsmannen stod tidigare i veckan för sitt första mål i Champions League och hyllades av flertalet experter. Nu kommer uppgifter om att en återkomst till de brittiska öarna kan komma att bli verklighet, detta då Chelsea visar intresse för mittfältaren.

Enligt brittiska Eurosport ska The Blues vara intresserade av att värva 17-åringen med ett väldigt högt bud. Siten menar att Chelsea kan erbjuda över 100 miljoner euro för att knyta till sig mittfältaren. Detta för att öka antalet engelsmän i truppen.

Dortmund värvade Bellingham i juli förra året och kostade då 23 miljoner euro. Nu kan Dortmund sälja spelaren för upp till fyra gånger prislappen.

Denna säsong har det blivit tre mål och fyra assist på 39 matcher för spelaren. Hans kontrakt med Dortmund sträcker sig till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: PSG fortsätter att ha Ousmane Dembélé i tankarna

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply