bet365

Bayern München närmar sig Hoffenheim-talangen Niklas Süle

Bayern München närmar sig Hoffenheim-talangen Niklas Süle

Försvararen är jagad på marknaden

Bayern München håller ögonen på TSG Hoffenheims mittback Niklas Süle, blott 21 år gammal men redan en mycket lovande försvarare som även har representerat Tyskland, som har en bra fysik och ett öga för försvarsspel.

Bayern München är något svajiga för tillfället. Deras säsongsinledning har varit allt annat än ideal och det har funnits en del frågetecken. Carlo Ancelotti har inte hunnit vara tränare länge, men har redan lyckats spela ett antal oavgjorda matcher, samt förlorat i prestigemötet mot Borussia Dortmund, och Bayern ligger just nu fortfarande tvåa i liga, hela tre poäng bakom RB Leipzig, nykomlingarna som flyttades upp inför årets säsong. Det har även funnits offentlig kritik mot bland annat mittbacken Jerome Boateng. Allt som allt så är stämningen i Bayern inte den bästa för tillfället.

Precis som alla andra klubbar håller Bayern koll på transfermarknaden och de har under en längre tid haft ögonen på TSG Hoffenheims mittback Niklas Süle, detta rapporterar TMW. Den tyske försvararen är enbart 21 år gammal men har sedan ett par säsonger tillbaka spelat regelbundet för Hoffenheim, som för närvarande ligger på en sjätteplats i ligan. Süle har även representerat Tyskland upp genom de olika ungdomsnivåerna och fick tidigare i år vara med i Tysklands OS-trupp, som tillslut tog silver i turneringen, efter en spännande final mot Brasilien.

Bayern sägs vara beredda att slå till på Süle till sommarens transferfönster, men de är inte de enda som jagar försvararen. Andra jättar likt Real Madrid, Chelsea, Liverpool och AC Milan är också intresserade av att värva den unge talangen, och troligtvis kommer Hoffenhem inte släppa honom för under 25 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply