Adnan Januzaj återvänder till Manchester United

bet365

Efter bara 6 månader i Bundesliga beger han sig tillbaka

Adnan Januzaj blev i somras utlånad till Borussia Dortmund, trots att tränare Louis van Gaal var lätt ovillig till idén, med tanke att få mer speltid men återvänder nu efter enbart 6 månader och inte så mycket speltid i benen.

Adnan Januzaj blir tvungen att avsluta sin sejour i Tyskland och Borussia Dortmund för att återvända hem till Old Trafford med Louis van Gaals välsignelse enligt den brittiska tidningen The Mirror. Van Gaal var motvillig till att låta den belgiske landslagsmannen lämna i augusti men Januzaj kände att han inte gjorde det förväntade genomslaget på Old Trafford och ville prova sin lycka i Bundesliga. Detta visade sig dock bli en bitter besvikelse, för både spelaren och Dortmund.

Januzaj har enbart startat en match under sin utlåning och har även blivit varnad av det belgiska landslaget att han kommer behöva skaffa sig mer erfarenhet om han ska kunna hoppas få vara en del av deras EM lag i sommar. Uniteds tränare van Gaal var motvillig till att låta Januzaj lämna i somras. Han lyssnade dock till spelarens önskan och gick med på att låna ut honom till Tyskland.

Nu är United dock så svaga på den offensiva fronten med så få alternativ att Januzaj kommer att bli välkomnad tillbaka till Old Trafford. Men det finns fortfarande mycket jobb för 20 åringen att ta sig för innan han kan hoppas på regulär speltid. Januzaj har blivit anklagad i Tyskland för att sakna mental tuffhet och hans självförtroende kommer att vara lågt.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply