Officiellt: AIK lånar in Carlos Strandberg

bet365

Carlos Strandberg försvann tidigt ut i Europa efter ett succéår i Häcken som 18-åring år 2013. Klubbar som Liverpool och Borussia Dortmund uppgavs vara sugna på den väldiga anfallaren, men valet föll på CSKA Moskva där han också fick en hel del speltid under inledningen av förra säsongen.

 När ”smekmånaden” i Ryssland tog slut så hamnade Strandberg allt mer på läktaren och i höstas beslutade CSKA sig för att låna ut svensken till seriekonkurrenten FC Ural. Väl där blev det blott tre framträdanden och en missnöjd Strandberg. Istället återvänder han till Allsvenskan och AIK för att få fart på målskyttet igen.

AIK LÅNAR STRANDBERG

 

AIK bekräftar på sin officiella hemsida att man lånar in Carlos Strandberg fram till sommaren och det är sportchef Björn Wesström väldigt nöjd över.
– Denna möjlighet har kommit till oss på mycket kort varsel. Vi har värderat de ekonomiska förutsättningarna för affären i förhållande till det sportsliga bidrag som vi ser att Carlos kommer ge AIK på kort sikt och då var detta ett mycket enkelt beslut att fatta. Som spelare har Carlos egenskaper som ökar slagkraften i lagbygget 2016 och hans personlighet ser vi adderar karaktärsdrag till den mångfald som AIK:s spelartrupp står för, säger Wesström till klubbens hemsida.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply