Borussia Dortmund nära värvning av Mahmoud Dahoud

Mittfältaren kan lämna Borussia Mönchengladbach

Mahmoud Dahoud sägs vilja lämna Borussia Mönchengladbach. Nu uppges han vara nära en övergång till rivalen Borussia Dortmund.

Borussia Mönchengladbachs stjärna Mahmoud Dahoud är het på transfermarknaden. Enligt uppgifter vill klubbar som Paris Saint-GermainChelsea och Juventus värva den lovande mittfältaren och samtliga lag ska ha uttryckt att man kan tänka sig att betala ett högt pris för att få till en affär med den tyska klubben.

Men 21-åringen själv sägs vilja stanna kvar i Bundesliga ett bra tag framöver, och enligt Bild ser det högst troligt ut. Tidningen rapporterar nämligen att Borussia Dortmund kommer att snuva storklubbarna på spelarens underskrift och att man kommit överens med honom gällande en övergång till rivalen. Dortmund sägs få betala omkring 10 miljoner euro för en sådan affär men än så länge har man inte kommit längre än ett muntligt avtal och därmed är alternativen fortfarande öppna. Dahouds nuvarande kontrakt med Borussia M’Gladbach löper ut 2018 och därför ser en flytt i sommar högst trolig ut för att den tyska klubben inte ska behöva släppa honom som bosman längre fram.

Mahmoud Dahoud har gjort 6 landskamper för tyska U21-landslaget.

Läs mer om Bundesliga här:

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply