Timo Werner hintar om Premier League-flytt

Timo Werner hintar om Premier League-flytt
bet365

Bundesligastjärnan är eftertraktad

RB Leipzig gjorde det mycket bra förra säsongen i Bundesliga, och landade på en andraplats i ligan, mycket tack vare deras anfallsstjärna Timo Werner som var i toppform, och fortsatt att leverera även denna säsong, vilket har fått bland annat Real Madrid att reagera, men Werner själv håller en Premier League-flytt öppen.

RB Leipzig har gjort en makalös resa upp genom de tyska divisionerna, innan de förra året landade i den högsta divisionen Bundesliga. Där gjorde de en makalös insats under sin första säsong och lyckades hamna på en andraplats. Detta innebar bland annat kvalificering till Champions League. Även i år har de lyckats göra bra ifrån sig hittills, och en av anledningarna till det stavas Timo Werner.

Den blott 21-årige anfallaren är i toppform och förra året slog han in hela 31 mål i Bundesliga, och har redan hunnit med fyra stycken mål på lika många matcher under pågående säsong. Detta har självklart inte passerat obemärkt förbi Europas övriga toppklubbar, och det finns många som är intresserade av anfallsstjärnan. Sedan tidigare har det rapporterats om att Real Madrid är ute efter att ersätta Karim Benzema eller Cristiano Ronaldo med den unge tysken, men flertalet Premier League-klubbar är även dem intresserade, och Werner själv öppnar nu för en möjlig flytt till England.

– Hittills har jag utvecklats väldigt bra med Leipzig, sade Werner till tyska tidningen Sport Bild.

– Därför tänker jag inte på vad som ligger framåt om ett, två eller tre år. Självklart vill jag spela i en stor klubb. Men vi har ännu inte kommit fram till hur utvecklingen i Leipzig ser ut. Kanske blir RB också en storklubb – jag är ganska säker.

– I Spanien finns det max tre klubbar, Barca, Real och Atletico Madrid. I England finns det några fler: Arsenal, Chelsea, Tottenham, Liverpool, Manchester United and Manchester City. FC Bayern är också en storklubb, men för mig är det inte ett ämne jag besvärar mig med, avslutade Werner.

Bland annat så har Liverpool tidigare visat stort intresse för Werner.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply