Två snabba mål avgjorde för Atlético

Matchen mellan Atlético Madrid och Almeria blev en lätt historia för David Villa och hans lagkamrater. Villa inledde målskyttet med 15 minuter spelade efter att ha placerat en halvvolley vid borte stolpen. Drygt 20 minuter senare kunde anfallskollegan Diego Costa sätta 2-0 från straffpunkten efter att Filipe Luis blivit fälld av en Almeriaförsvarare.

Innan halvtidsvilan lyckades Almeria reducera till 2-1 efter ett snyggt mål av Rodri.

Efter 20 minuter in i den andra halvleken hade Atlético utökat sin ledning, två gånger om. Först var det Tiago som placerade in 3-1 efter en läcker frisparksvariant i den 63:e minuten. Därefter var det Raúl García som satte 4-1 drygt tre minuter senare.

Matchen slutade 4-2 efter att Aleix Vidal utnyttjat ett försvarsmisstag hos hemmalaget.