Två Real Madrid-stjärnor missar El Clásico

Två Real Madrid-stjärnor missar El Clásico

Raphael Varane och Toni Kroos missar El Clásico

Enligt den spanska tidningen Diario AS kommer varken Raphael Varane och Toni Kroos att missa helgens match där Real Madrid besöker Camp Nou för att möta FC Barcelona.

På lördagen spelas el Clásico, världens största fotbollsderby, där FC Barcelona tar emot Real Madrid på Camp Nou i de nordöstra delarna av den iberiska halvön. Då får vi se vem som är bäst av Barcelona vs Real Madrid och Messi vs Ronaldo, speciellt efter att Barca vann med 4-0 vid det senaste el Clásico mötet. På torsdagen rapporterats det att de båda lagen skulle komma med de bästa startelvorna då inga spelare var skadade, något som dock förändrats på fredagen.

Det är Diario AS som kommer med uppgifter om att de båda Real Madrid-spelarna Raphaël Varane och Toni Kroos har drabbats av skador och inte kommer att vara tillgängliga för Zinedine Zidane i lördagens match som drar igång 20:30. Varane ska inte ha varit med på träningen under fredagsförmiddagen samtidigt som Toni Kroos inte tränade med sina lagkamrater.

Real Madrid vill värva José Maria Giménez

För inte så längesen förlängde Atlético Madrid spelarens kontrakt till och med sommaren 2020 samtidigt som man gav ‘Josema‘ en rejäl löneökning. Man passade även på att dubbla spelarens utköpsklausul då flera storklubbar ryktades vara intresserade av uruguayanen, bland annat FC Barcelona.

Inför el Clásico på lördag

Matchen spelas kl. 20:30 på lördag, den 2 april 2016, och visas på kanal Viasat Fotboll och Viaplay. Du kan även kan se Barcelona – Real Madrid live stream gratis på flera olika sätt hos bla Unibet och bet365, se Barcelona – Real Madrid live streaming gratis.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply