TV: São Paulo vann Copa Sudamericana – efter skandalscener

Copa Sudamericana. Sydamerikas version av Europa League. Brasilianska São Paulo tog sig relativt enkelt till finalen och där ställdes de mot argentinska Tigre. I finalen, som är ett dubbelmöte, blev det 0-0 i Argentina. I Brasilien fick vi en härlig inramning, snygga mål och skandalscener.

Lucas Moura, som spelade sin sista match med São Paulo, gjorde matchens första mål. Bara några minuter senare uttökade Osvaldo till 2-0 med en härlig chipp över målvakten. Efter det brast det för Tigre-spelarna som gick bärsärkagång. Spelarna valde att attackera São Paulo-spelarna med fula tacklingar och efterslängar. I en situation där Lucas får en ful smäll i ansiktet urartade det helt. Spelarna hamnade i tjafs och slagsmål innan domaren valde att avbryta matchen.

Tio minuter in i avbrottet valde domaren att blåsa av matchen och diskvalificera Tigre. Därmed vann São Paulo med 2-0 och vann guldet i Copa Sudamericana.

I det första klippet hittar du målen från matchen och i det andra skandalscenerna.