TV: Ronaldinho återvänder till Seleção?

Ronaldinho. Jo då, han briljerar fortfarande i Campeonato Brasileiro Serie A. Och som han har gjort det på sistone. Världsstjärnan tros vilja vara på väg tillbaka till det brasilianska landslaget Seleção som Mano Menezes bossar över. Enligt brasilianska tidningar ligger bollen nu hos Menezes som får ta och fundera över om Ronaldinho kan tillföra något till Seleção. 

Sedan flytten från Flamengo till Atletico Mineiro har Ronaldinho visat upp en strålande form. Han har en liknande roll i Mineiro som han hade i Barcelona och det glädjer honom enormt. 

– Jag kan med glädje meddela att jag aldrig någonsin har varit gladare i någon klubb som jag är idag i Atletico Mineiro. Jag spelar på mittfältet där jag har en fri roll, likt den jag hade i Barcelona.

Om Mano Menezes ringer upp Ronaldinho kanske vi får se ’el Magico’ tillbaka i Seleção. 

– Just nu tänker jag bara på Atletico Mineiro och att försöka vinna guldet i Campeonato Brasileiro. Men om Mano ringer upp mig kommer jag att vara tillgänglig.

Här nedan ser du ett litet klipp på vad Ronaldinho gjorde med Cruzeiro-försvaret för drygt en vecka sedan. En magisk Ronaldinho var på spelhumör.  

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply