TV: Di Marias gest upprör

Angel Di Marias senaste tid i Real Madrid kunde varit bättre. Argentinaren har inte varit i någon vidare form på senaste och nu visar han frustration (?).

När Di Maria blev utbytt i den 65:e minuten mot Gareth Bale tog spelaren sig i skrevet under några sekunders tid. Enligt rapporter skall gesten ha gjorts då publiken inte varit nöjd med hans insats och vissa delar av arenan buade åt honom.

Rapporter efter matchen säger att Di Maria känner sig frustrerad sedan Gareth Bale kom till klubben och att det finns en chans att han lämnar. Enligt Antena 3 skall Di Maria lämnat Bernabeu utan att ha  pratat med någon från Real Madrid eller med en av hans representanter som är stjärnagenten Jorge Mendes. Di Maria skall ha vänt sig till en av sina argentinska representanter.

 

Di Maria själv kommenterade händelsen med att det var inte meningen att göra någon gest, han ville bara rätta till sina shorts. Han säger även att det hela bara är förstorat för att journalisterna skall ha något att skriva om.

 – ”Det var inte meningen som en gest mot någon. Ni journalister tittar på allt för att kunna få fram något emot mig. Varför skulle jag göra så när min familj var på plats?” säger Real Madrid-spelaren till Fox Sports Argentina.

 

Vad tycker ni? Gör Di Maria det medvetet för att visa missnöje?

Källa: Antena 3 – Marca.com

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply