TV: Costa avgjorde mot Osasuna

Den spanska ligatrean Atlético Madrid åkte under söndagen till Pamplona för att besöka Reyno de Navarra och möta Osasuna.

Matchen blev en väldigt statisk historia då inget av lagen hade något vidare övertag och i halvlek stod det 50-50 i bollinnehav. Mållöst var det dock inte då Atléticoanfallaren hade gjort 0-1 i den 38:e minuten efter en frispelning av Koke. Costa bredsidade först bollen som räddades av Andres Fernandes i Osasunamålet men returen kunde han inte nå och Diego Costa nickade in Atléticos ledningsmål. Detta till hemmapublikens burop.

0-2 kom precis i början av den andra halvleken efter att Costa kapats fult på vänsterkanten. Frisparken slog in i straffområdet och där var Diego Costa framme igen och stötte in sitt andra mål för kvällen och det blev helt tyst på Reyno de Navarra.

Kort efter 0-2 målet tvingades Diego Costa utgå på grund av en stukad fot vilket inte ser ut att vara så farligt nu i efterhand. Atlético höll dock ut och kunde åka hem till Madrid med en skön seger detta var första vinsten på tre matcher.