Officiellt: Före detta Barcelona-talangen till Süper Lig

Isaac Cuenca skriver på för Bursaspor

Efter ett år i Deportivo La Coruña lämnar spelaren den spanska ligan för att prova lyckan i Süper Lig och Bursaspor och skriver på för tre säsonger med klubben.

Isaac Cuenca blev under fredagsförmiddagen klar för Bursaspor, det skriver den turkiska klubben på sin officiella hemsida. Kontraktet sträcker sig till och med 2018 och han kommer att ansluta direkt till sina nya lagkamrater för att förbereda sig inför den turkiska ligan som drar igång nästa helg. Innan dess kommer laget att spela mot Galatasaray i den turkiska supercupen men nyförvärvet kommer med största sannolikhet inte att vara med då den spelas redan imorgon, lördag.

– Jag kommer hit med väldigt mycket vilja om att känna mig viktig i laget och att hjälpa till för att vi ska kunna nå våra mål som vi har denna säsong, säger spelaren enligt Mundo Deportivo.

Spelaren hade flera lag efter sig men tillslut valde han spel i Turkiet. Klubbar som Sevilla, Villarreal, Groningen, Standard Liege, Dnipro, UFA och Genoa ska ha visat intresse för spelaren men Bursaspor var laget som kom med det mest passande budet vilket gjorde att 24-åringen valde spel i Süper Lig.

Spelaren kom till Turkiet under torsdagen och genomförde den obligatoriska läkerundersökningen på fredagsmorgonen innan han vid lunch tid skrev på det nya kontraktet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply