Officiellt: Samuel Holmén lånas ut till turkisk ligakonkurrent

Samuel Holmén till Konyaspor

Nu står det klart, Fenerbahces svensk Samuel Holmén lånas ut till Konyaspor den kommande säsongen efter att ha tillbringat förra säsongen på lån i Bursaspor.

Samuel Holmén har skrivit på ett 1-årskontrakt med Konyaspor och blev även presenterad under lördagen. Den svenske landslagsmannen kommer att börja tröjnummer sex i det grönvita laget som förra säsongen slutade på åttonde plats i den turkiska högstadivisionen Süper Toto Lig.
– Konyaspor fortsätter att förstärka laget och har nu tecknat ett avtal med Samuel Holmen. Spelaren är sedan tidigare känd då han spelat i den turkiska ligan sen 2010 och har alltid gjort ett väldigt bra jobb i samtliga klubbar som han spelat i. Han är en förstärkning för oss och vi vet om att han kommer att lyckats. Kontraktet är bra för samtliga parter, säger klubbens ägare på presskonferensen som anordnades i helgen.

”Hade andra erbjudanden, men vill komma hit”

Holmén själv var väldigt glad över att ha skrivit på låneavtalet, något som han berättade på presskonferensen.
– Jag är väldigt glad över att vara här. Det fanns erbjudande från andra lag men jag sa till Fenerbahce att jag ville flytta hit. Jag kommer hit då jag tror att Konyaspor är den bästa klubben för mig. Klubben har gjort det bra under flera säsonger och nu vill jag bidra till att klubben blir ännu bättre. Jag ser fram emot att träna med Aykut Kocaman så fort som möjligt.

Svensken fick även kommentera hur mottagningen var när han kom till flygplatsen.
– Jag vill tacka alla supportrarna som tog sig dit för att välkomna mig, alla känner till mig i Turkiet, jag är ingen Messi, men jag kommer att göra mitt bästa och tillfället allt jag kan till laget.

Holmén kommer att bära tröjnummer 6.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365