Trots massiv kritik – “Karim Benzema lämnar inte Real Madrid”

Trots massiv kritik - Karim Benzema lämnar inte Real Madrid

Karim Benzema stannar i Real

Anfallaren som under en längre tid kritiserats av Real Madrid-fansen kommer inte lämna klubben inom en snar framtid. Det bekräftar hans agent i en intervju med brittiska Sky Sports.

Karim Benzema har inte sin lättaste tid i Real Madrid öfr tillfället. Fransmannen har inte riktigt hittat formen under det senaste åren och inte nått upp till antalet mål som många förväntat sig. Många trodde att anfallaren skulle lämna i somras för spel på annat håll då han s kontrakt sträckte sig till och med sommaren 2019, men så blev inte fallet. Istället förlängde 29-åringen sitt kontrakt med den spanska huvudstadsklubben till och med sommaren 2021.

Trots massiv kritik - Karim Benzema lämnar inte Real Madrid

Trots förlängningen har det florerat rykten om att spelaren kan vara på väg att lämna för spel i Premier League där bland annat Arsenal ska ha visat intresse, men nu stänger spelarens alla dörrar för att lämna marängerna.

– Benzema är väldigt lycklig i Real Madrid. Han har precis skrivit på en förlängning och tänker inte alls på att lämna, säger hans representant Karim Djaziri i en intervju med brittiska Sky Sports.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Karim Benzema i Real Madrid

Trots massiv kritik - Karim Benzema lämnar inte Real Madrid

Missa Inte: Vinn biljetter till Sverige – Italien på Friends Arena!

INFO: Cecilia Braekhus vs Mikaela Lauren på tv, vilken kanal visar Cecilia Braekhus vs Mikaela Lauren samt Cecilia Braekhus vs Mikaela Lauren tv kanal. Här hittar du vilken datum spelas Sverige Italienvilken tid matchen drar igång samt när börjar matchen!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply