bet365

Trots klubbens uttalande – Emil Forsberg öppnar för flytt: ”Allt kan hända”

Trots klubbens uttalande - Emil Forsberg öppnar för flytt Allt kan hända

Emil Forsberg stänger inga transferdörrar

Tidigare i dag uttalade sig Emil Forsbergs tränare Ralf Rangnick om svenskens framtid och slog fast att mittfältaren inte kommer säljas. Spelaren själv väljer dock att inte stänga några dörrar.
– Okej, vad ska man säga? I fotboll kan allt hända. Jag trivs bra där men vi får se, säger Forsberg. 

Tillsammans med Victor Nilsson Lindelöf är Emil Forsberg förmodligen den svenske spelare som omgärdas av flest flyttrykten just nu. Rykten som hejats på ivrigt av landslagsspelarens agent Hasan Cetinkaya som i en intervju med Sportbladet menat att det kan vara aktuellt med en flytt till en större klubb. Samtidigt som han tidigare hävdat att det inte blir en billig affär för de klubbar som är intresserade. Ska vi tro RB Leipzigs tränare Ralf Rangnick är en flytt dock inte särskilt trolig.

– Det är som att önska sig julklappar på sommaren. Emils kontrakt är förlängt två gånger om, det senaste till 2022, och vi kan inte göra mer än så, säger han enligt Sport1.

Men när Forsberg själv får frågan i mixade zonen efter dagens landslagsträning låter det annorlunda.

– Okej, vad ska man säga? I fotboll kan allt hända. Jag trivs bra där men vi får se, säger Forsberg, som dock inte har några problem med sin tränares uttalande.

– Det har han gjort varje fönster. Han är för klubben, fattar du? Det är normalt och vi har alltid haft en bra dialog. Det är så det är. Det har jag inga problem med.

Arsenal och Liverpool är två av de klubbar som kopplats ihop med 25-åringen. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply