“Tråkigt att vi inte vinner när vi spelar på hemmaplan”

Malmö fick bara med sig en poäng från mötet med Häcken, som slutade 0-0. En utvisning i matchen på Markus Halsti förstörde möjligheterna för Malmö i matchen och man tappar nu mark mot serieledande Elfsborg i slaget om SM-guldet. Albornoz är dock inte helt besviken med resultatet och tycker att Malmö gjorde en helt okej insats.

“Jag tycker att vi gör en bra första halvlek. Vi skapar mycket och har mycket energi. Men den här gången lyckades vi inte få in ett tidigt mål. Istället för att komma ut till den andra halvleken för att spela av matchen, så kommer vi ut och är lite fega. Men efter några minuter tar vi över igen och skapar flera lägen. Sedan får vi utvisningen och de kan ta övertaget,” säger MFF:s högerback Miiko Albornoz till FotbollDirekt.se.

“De spelar med en man mer i andra och det är ändå väldigt bra att få 0-0. Vi lyckas ju hålla nollan. Men det är tråkigt att vi inte vinner när vi spelar på hemmaplan, så det är samtidigt en besvikelse,” fortsätter han.

“Man får tänka på helheten och vi spelar ju med en man mindre i stora delar av den andra halvleken. Vi får tyvärr en utvisning och då blir det svårt. Det blir jobbigt att spela då och Häcken är ett bollskickligt lag. Självklart vill man ta tre poäng, men vi får ändå vara nöjda, säger Albornoz till FotbollDirekt.se.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply