Touma sänkte Peking

Hemmalaget Syrianska var spelsuget från start och rivstartade i den sjätte minuten med att ta ledningen genom yttern Sharbel Touma. Norrköping spelade upp sig efter Södertälje-klubbens tidiga ledningsmål och kunde i den 31:e minuten kvittera genom det isländska anfallsesset Gunnar Heidar Thorvaldsson.

Det var dock först i den 37:e minuten som matchen skulle sätta fart på riktigt när Peking-yttern Chrisopher Telo fick syna det röda kortet, vilket leddde till straff och ett nytt mål för Syrianskas rutinerade ytter Sharbel Touma.

Andersson manade på sina mannar i halvlek, men lyckades inte hitta den riktiga energin hos bortalaget. Syrianska fortsatte att spela en fin anfallsfotboll och satte spiken i kistan i den 57:e minuten genom Alexander Michel.

Syrianska höll därefter undan och fick till sist med sig tre poäng. Matchen slutade 3-1.