Totti passerade Nordahl – när Roma vann

Vi har lärt oss att Romas matcher kan sluta hur som helst, men detta har tagit en liten vändning med den nye tränaren Andreazzoli. Laget hade 4 raka matcher utan förlust, och idag förlängde man den siffran till fem. 

Roma spelade en stabil fotboll ikväll. Man gjorde inga onödiga misstag och var riktigt tuffa bakåt. När laget spelar så bra med den offensiv man besitter, så får de flesta lagen stora problem. Erik Lamela har blomstrat upp och blivit en viktig kugge i laget. Just Argentinaren gav Roma en tidig ledning. De Rossi försökte sig på en volley, som Lamela slängde sig fram på och styrde in.

Parma kom upp med lite anfall då och då. Laget var inte direkt ofarligt, men man saknade en del spets där framme. Just spets är något som Francesco Totti besitter. Italienaren låg på 225 mål i Serie A inför dagens möte. Med det var han, som ni troligtvis vet, Serie A:s näst bästa målskytt genom tiderna, tillsammans med Gunnar Nordahl. Jag skrev var, för Totti pangade in nål nummer 226 i andra halvlek. Detta spikade matchens slutresultat 2-0 och Roma ser allt vassare ut.   


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply