Tottenhams prislapp för Harry Kane: 200 miljoner pund

Tottenhams prislapp för Harry Kane: 200 miljoner pund

Kanes prislapp: 200 miljoner pund

Enligt flera medier i både England och Spanien är Tottenham Hotspur inte speciellt benägna över att sälja Harry Kane. Skulle man ändra sig kräver man dock 200 miljoner pund.

Harry Kane har stått för 24 mål på de 16 senaste matcherna när det kommer till klubblag och landslag. Anfallaren har hållit en jämn nivå över flera säsonger och anses vara en av världens bästa anfallare. De otroliga siffrorna har gjort att flera av världens största fotbollsklubbar försökt värva Kane, bland annat Real Madrid som letar efter en anfallskamrat till Cristiano Ronaldo. Den spanska huvudstadsklubben har ett väldigt stort intresse av att värva Harry Kane men det kommer varken bli lätt eller billigt för spanjorerna att få till ett köp av spelaren.

Enligt uppgifter i både engelsk och spansk press ska Tottenham inte vara speciellt intresserade av att sälja spelaren, men att man kommer se över bud som överstiger 200 miljoner pund, drygt 225 miljoner euro.

Tottenhams prislapp för Harry Kane- 200 miljoner pund

SE ÄVEN: Så mycket kostar världens dyraste fotbollsspelare

Real Madrid och Tottenham Hotspur har bra relationer sedan tidigare efter övergångarna för både Luka Modric och Gareth Bale och de spanska giganterna hoppas kunna sänka priset.

Skulle man inte köpa loss Harry Kane har man en lista med flertalet alternativ. Det är framför allt tyske Timo Werner och danske Kasper Dolberg som i så fall skulle vara troliga alternativ för marängerna.

Tottenhams prislapp för Harry Kane- 200 miljoner pund

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply