Tottenham värvar Max Meyer i januari?

Tottenham värvar Max Meyer i januari?

Tottenham fortsätter att jaga Max Meyer

Tottenham vägrar att ge upp hoppet om Max Meyer. Engelsmännen vill värva den tyska talangen i vinter, uppger Transfermarketweb.

Flera transferfönster i rad har det talats om att Tottenham vill värva Max Meyer. Det kommande transferfönstret i januari är inget undantag. Londonklubben kommer att lägga ett bud på tysken i vinter, rapporterar Transfermarketweb.

Tottenhams klubbledning anser att Meyer skulle vara en bra förstärkning för laget. Dessutom skulle han öka konkurrensen på mittfältet. Premier League-klubben planerar att kontakta Schalke i vinter och se vad som krävs för att få tyskarna att släppa 22-åringen.

Jagas av andra klubbar

Flera andra klubbar vill också värva Meyer i vinter. Ett av de lag som är intresserade är en av Tottenhams konkurrenter i toppen av den engelska ligan. Liverpool är på jakt efter talangen. Dessutom är även Leicester City och Southampton sugna på att locka till sig mittfältaren.

Vill även värva andra

Meyer är inte den enda spelaren som Tottenham vill värva i vinter. Tidigare har det även ryktats om att engelsmännen jagar PSGAdrien Rabiot och att de ger sig in i jakten på Giovanni Simeone.

Samtidigt talas det om att Toby Alderweireld är på väg att lämna Spurs. Belgaren har kopplats ihop med en flytt till Chelsea. Det återstår att se om mittbacken blir kvar i Tottenham efter vinterns transferfönster.

Fler transferrykten från Premier League

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply