bet365

Tottenham-stjärnan nära lämna – Arsenal intresserade

Tottenham-stjärnan nära lämna - Arsenal intresserade

Tottenhams Toby Alderweireld ryktas bort – kan gå till ärkerivalen

Till sommaren går belgaren och Tottenhams stjärnförsvares Toby Alderweirelds kontrakt ut. Det innebär att ytterbacken kan lämna på fri transfer, något som han nu verkar kunna göra – för att gå till lokalkonkurrensen.

Historiskt sett så har de två lagen i norra London, Arsenal och Tottenham, aldrig riktigt kommit överens. Chelsea har förstås under de senaste åren varit en större utmaning att ta sig an sportsligt, men Tottenham har inte varit långt efter.

Dessutom har det geografiska läget gjort derbyna allt mer heta. Därför är det inte allt för ofta man ser en övergång mellan de här två klubbarna. Men nu kan vi faktiskt få se en.

Tottenham-stjärnan nära lämna - Arsenal intresserade

Lämnar Tottenham för Arsenal?

SE här: Så mycket tjänar Arsenals stjärnor

Det handlar om att ytterförsvararen Toby Alderweirelds kontrakt löper ut till sommaren. Enligt flera engelska tidningar verkar belgaren inte alls intresserad av att förlänga kontraktet. Istället kan han göra en förbjuden övergång, och lämna Spurs för ärkerivalen.

Det här är uppgifter från Daily Mail under dagen och man påstår att Arsenal gör det för att kunna värva gratis, samtidigt som Alderweireld vill spela för en ”större klubb”.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply