Topp 5: Världens dyraste landslagströjor

Landslagströjorna som kostat mest

Priserna på fotbollströjor och landslagströjor blir allt högre och dyrare. Tillverkarna vet att fansen är beredda att betala ganska mycket för att bära sitt favoritlags tröja och idag kostar en fotbollströja runt 1000 kronor. Vissa tillverkare tar ut mer än andra men det är ingen tvekan om att man ofta betalar överpriser på fotbollströjor. Har du någon gång undrat vilket land som har världens dyraste landslagströjor? Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med de fem dyraste landslagströjorna som finns till försäljning.

Topp 5: Dyraste fotbollströjorna som finns till försäljning

Listorna som vi på Silly Season Sverige brukar publicera blir ofta väldigt uppskattade av våra läsare, därför har vi nu tagit ut ett axplock av de mest populära listorna på sidan. Ta gärna en titt på de snyggaste matchtröjorna, snyggaste fotbollsskorna, 5 snyggaste fotbollsskorna som släpps under 2015 och  historiens fulaste matchtröjor. Ni får gärna ta en titt på dessa efter att vi gått igenom de fem landslagströjorna som kostar mest, häng med!

Vad tror du en svensk landslagströja? Tror du Zlatan landslagströja är dyrare? Är den nya landslagströjan dyrare än den gamla? Ta en en titt på Unisportstore.se som säljer den svenska landslagströjan samt fotbollströjor och de flesta topplags matchtröjor runt om i världen. Landslagströjorna på denna lista bör även hos Unisportstore.se som är Skandinaviens största fotbollsbutik med ett stort utbud av fotbollskläder och utrustning. Hos Unisportstore.se hittar du allt inom fotbollströjor, fotbollsskor och fotbollsutrustning.

5) Spanien (90 dollar)

Det spanska landslaget ville inte vara sämre än sina konkurrenter och när man släppte en ny tröja valde man att lägga priset på 90 dollar. La Rojas tröja är helt röd med guld detaljer och gillas av många fans . Frågan är om det är värt att betala 90 dollar för att bära den.

Sidor: 1 2 3 4 5

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply