TOPP 5: Sommarens fem dyraste affärer som misslyckades

Lista över de fem högsta buden som nobbades under sommaren 2015

Under de senaste åren har priserna på transfermarknaden bara stigit och stigit. Tidigare kunde någon av världens bästa spelare kosta runt 40 miljoner euro men idag är det ungefär tre gånger mer, om man utesluter Cristiano Ronaldo och Leo Messi som har klausuler som endast ett par klubbar kan betala. Många spelare kan inte en extremt hög utköpsklausul men vill vara i den klubb som de är i och därför behöver man inte komma överens om en så pass hög utköpsklausul. Under sommaren 2015 lades många höga bud på spelare i de största ligorna i Europa, vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med de fem högsta buden som avslogs under det gångna transferfönstret.

Fem otroliga bud som nobbades i sommar

Listorna på Silly Season Sverige har blivit väldigt uppskattade av våra läsare och nedan har vi valt ut tre listor som vi tror och hoppas att ni kommer att gilla.

5. Thomas Müller – £70 miljoner (Bayern München – Manchester United)

Thomas Müller - £70 miljoner (Bayern München - Manchester United)

Manchester United har under ett längre tar försökt värva Thomas Müller till Old Trafford. I somras lyckades de värva Bastian Schweinsteiger från Bundesliga-jätten och därefter gick man efter hans lagkamrat och la ett bud på hela 70 miljoner pund, men tyskarna kände inte att de hade något behov av att sälja anfallaren som tillslut valde stanna.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply