Topp 10: U23-stjärnorna med högst marknadsvärde

Vilka framtidsstjärnor värderas egentligen högst på marknaden?

Silly season är i full gång och givetvis spekuleras det om spelare hit och dit i all möjlig media. Och många av spelarna som det talas om lite extra är givetvis de yngre förmågor som slagit sig fram det senaste året och som utvecklats till riktiga världsstjärnor.

Den franske landslagsstjärnan Paul Pogba är en av dessa, som under säsongen spelat hem alla inhemska titlar med Juventus. En annan är Marco Verratti, italiensk mittfältsdirigent i Paris Saint-Germain som lyckades med bedriften att vinna samtliga fyra möjliga titlar på hemmaplan den gångna säsongen.

Är din U23-idol med?

Vi på Silly Season Sverige har därför passande nog i transfertider, nu tagit en titt på hur högt alla spelare i 23 års ålder eller lägre värderas idag. Källan till dessa uppgifter är tyska sajten Transfermarkt.de och ni kommer att finna i princip bara väl igenkännbara namn på den här listan. Noterbart är också att flera stjärnor besitter samma marknadsvärde och därför sker rankingen utefter hur dessa redovisats av källan Transfermarkt.de.

Men frågan är, vem har högst marknadsvärde av alla U23-stjärnor? Är spelaren från Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga eller kanske Ligue 1? Och är din favorit med på listan?

FOTNOT: Det blev fel information som förmedlades tidigare. Nu har detta redigerats och vi ber om ursäkt för det inträffade.


10. Kevin de Bruyne, Wolfsburg

På tionde plats hittar vi Kevin de Bruyne som med Wolfsburg har en strålande säsong bakom sig, med cuptitel och en fin andra plats i Bundesliga. Champions League-spel väntar nu den storsatsande klubben, men blir belgaren kvar? Flera storklubbar sägs dra i den forne Chelsea-spelaren.

Född: 28/6, 1991
Marknadsvärde
: 35 miljoner euro
Kontrakt: 30.06.2019
Klubb: Wolfsburg
Nationalitet: Belgien

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply