Topp 10: Tidernas främsta målskyttar i PSG

Vilka är tidernas bästa målskyttar i PSG?

Vilka är de främsta målskyttarna i PSG genom tiderna? Vem har gjort flest mål i PSG? Vem är tidernas bästa och främsta målskytt i PSG? I likhet med många så undrar vi på Silly Season Sverige ifall Zlatan Ibrahimovic är tiderna främsta målskytt i PSG? Har Zlatan slagit målrekord i PSG? Har Zlatan även gjort flest mål i Ligue 1?

PSG flest mål – tidernas främsta målskyttar i PSG

Zlatan Ibrahimovic trummar på i franska Ligue 1 och Champions League med Paris Saint-Germain. Efter cupsemifinalen onsdagen den 8 april, klättrar svensken upp i listan över de främsta målskyttarna i klubbens historia. Men vem har egentligen mäktat med flest mål? Och vilka fotbollsstjärnor tar sig in blad de tio främsta? För att svara på dessa frågor har vi på Silly Season Sverige har, med hjälp av PSG.fr, tagit del av statistiken som visar vilken stjärna som placerar sig var. Här kommer vår lista med de främsta målskyttarna i PSG.

10. George Weah, 55 mål

Fotboll, Franska Ligan, Monaco - Paris SG
Den forne Milan-stjärnan har även sparkat boll för Paris-klubben. Det blev hela 55 mål för den numera 48-årige profilen, vilket gör honom till en av de främsta målskyttarna i PSG. Den före detta anfallaren som numera har sadlat om till att bli politiker, spelade för klubben 1992-1995 och vann då bland annat ligatiteln 1994. Noterbart är också att hans son, George Weah jr, just nu spelar i Milans ungdomslag.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply