Topp 10: Spelarna med bäst skottstyrka i FIFA 16

Spelarna med bäst skottstyrka i FIFA 16

Spelare med bäst skott styrka i FIFA 16 (Shot Power)

Spelarna med bäst skottstyrka i FIFA 16? Vem har bäst skottstyrka? När det gäller skottstyrka så gäller det att hitta spelarna som skjuter hårt och snabbt på både kortskott och långskott. Till syvende och sist måste du göra mål för att vinna matcher och då gäller det att hitta de spelare som skjuter hårdast och snabbast och kan göra mål. Gör spelarna inte mål så spelar det ingen roll vilken skottstyrka de har. Här ska vi försöka hjälpa dig att hitta de främsta skarpskyttarna i FIFA 16. Spelare som kan ge dig målen. Samtliga bilder är hämtade från EASports.com.

Spelarna med bäst skottstyrka i FIFA 16

Vem har bäst långskott på FIFA 16? Vem skjuter hårdast på FIFA 16? När vi ändå ska ta en titt på vilka spelare som har bäst skottstyrka i FIFA 16 är så kan vi lika bra ta en titt på hur vilka spelare som skjuter de hårdaste skotten i fotboll och vilka som skjuter de snabbaste skotten i fotboll i det verkliga livet. Givetvis är inte alla listor uppdaterade, men det ger en bra bild av verkligen och ifall man lyckats hitta spelarna med bäst skottstyrka på FIFA 16. Här har du några fler listor som är relaterade till de bästa målskyttarna och målgörarna i olika ligor och lag:

10. Robin van Persie – Fenerbahçe (Turkiet)

Robin van Persie FIFA 16 skott

Robin van Persie som tidigare var referenspunkten i både Arsenal och Manchester Uniteds anfall spelar numera i Süper Lig och Fenerbahçe. Holländaren har gjort åtta mål på 23 matcher för det turkiska laget men 32-åringen är inte längre riktigt den spelare han var i Arsenal eller i inledningen av sin sejour på Old Trafford. Något som dock håller i sig är hans skott med vänsterfoten.

9. James Rodríguez – Real Madrid CF (Spanien)

James Rodríguez FIFA 16 skott

James Rodríguez köptes inför säsongen 2014/2015 till Real Madrid från AS Monaco där han tillsammans med João Moutinho och Radamel Falcao utgjort lagets offensiva krafter. I Madrid fick han en smakstart och var en av lagets mer kreativa spelare på den sista tredjedelen under Carlo Ancelottis tid i klubben. Under Rafael Benítez har colombianen inte alls fått lika mycket speltid men visar sina kvalitéer när han väl är på planen.

Se även våra listor med de hårdaste och snabbaste skotten i fotboll

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply