Topp 10: Spelarna med bäst fysik på FIFA 16

Topp 10: Spelarna med bäst fysik i FIFA 16

Topp 10 fysiskt bästa spelarna på FIFA 16

Spelarna med bäst fysik på FIFA 16? Vem är den spelare med bäst fysik på FIFA 16? För att vinna matcher så handlar det ytterst handlar det om att göra mål på FIFA 16. Här hittar du de spelarna med bäst fysik på FIFA 16. Vilka fysiska spelare ska man välja i FIFA 2016? Detta är de bästa spelarna som kan ge dig målchanser vid fasta situationer samt rädda dig när motståndaren får ett bra läge att göra mål. Att kunna hålla bort en spelare när du är på väg mot mål är otroligt nyttigt och ökar chanserna markant för att du ska kunna göra avgörande mål och vinna de matcher där du egentligen hade tappat poäng eller åkt ut.
Här hittar du de tio fysiskt bästa spelarna på FIFA 16. Fysiken baseras på viktiga fysiska egenskaper som styrka, uthållighet och spänst. Spelarna på den här listan har förutsättningarna behålla orken matchen igenom. Samtliga bilder är hämtade från EASports.com.

Spelarna med bäst fysik på FIFA 16

För att bli så bra som möjligt på FIFA 16 krävs det inte bara att man har en bra taktik, utan man behöver även väldigt bra spelare. Spelare som är bland de bästa frisparksskyttarna, de bästa dribblarna samt snabbaste spelarna på FIFA 16Kolla in våra andra listor som vi på Silly Season Sverige gjort och utmana andra spelare från världen över. Våra listor kommer ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas, oavsett om du spelar själv, mot dina vänner i tv-soffan eller mot folk över internet.

10. Cheick Tioté – Newcastle United (England)

9. Diego Costa – Chelsea FC (England)

Sidor: 1 2 3 4 5

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply