Topp 10: Spelare som svek sina klubbar

Fotbollsvärldens största svikare

Vilka är fotbollens största svikare? Fotbollsvärldens värsta svikare får det inte lätt med fansen. Det finns en sak som är värre och gör mer ont än att ens fotbollslag förlorar och det är när en spelare sviker sitt lag och byter ett konkurrerande lag. Detta är något av det värsta en spelare kan göra och något som gör att fansen blir riktigt förbannade och börjar ibland hata spelaren ifråga.

Fotbollshistoriens största svikare

Spelare som föråt sina klubbar är något som blivit vanligare på senare tid. Fotbollsspelare som sviker sina klubbar uppskattas av normalt av inga fans trots att det blivit mer vanligt förekommande än tidigare. Sedan finns det naturligtvis olika grader av svek i fansen ögon. I många fall har spelarna tvingats att byta lag för att få mer speltid och detta är normalt något som accepteras av fansen.

Fotbollsvärldens största förrädare

Helt ärligt, det värsta är när du har en fotbollsidol för flera säsonger i ditt favoritlag och köper matchtröjor med spelarens namn och nummer. Sedan väljer spelaren att svika laget och går över till ett kanske den värsta konkurrenten för att de erbjudit lite mer pengar. Din favoritspelare väljer pengarna före din favoritklubb och skriver på för en konkurrent. Som fan blir man naturligtvis både förtvivlad och ilsken. Det är just detta beteende som fått spelarlönerna att skjuta till höjden. Inte så konstigt att några av de rikaste fotbollsspelarna i världen tjänar multum. Alla fans är överens om att det bästa en fotbollsspelare i ens lag kan göra är att förbli lojal mot klubben då lojalitet uppskattas av alla fans. Här kommer vår lista med några av fotbollsvärldens största förrädare som inte varit lojala mot sina klubbar utan jagat pengarna.

10. Ashley Cole

Ashley Cole

Ashley Cole flyttade till Chelsea från Arsenal. En flytt som var väldigt ful i mångas ögon. Arsenal erbjöd spelaren ett nytt kontrakt med mindre betalt men i slutändan kan man inte beskylla Gunners för flytten. När Chelseas bud kom var han inte i sin bästa form och med handen på hjärtat var det en otrolig synd att göra flytten.

2 Comments

 1. Leon Johansson

  9 maj, 2015 at 19:39

  Ni borde haft med Fernando Torres istället för Wayne Rooney och så skulle ni flyttat upp Ashley Cole till typ plats fem!

 2. David

  29 maj, 2017 at 11:30

  Rooney? Fy fan vilken patetisk artikel..
  Är du 18 år och redan påväg att bli Englands bästa spelare så måste du ju prioritera din karriär och Champions Leaguespel istället för att harva runt i Everton.
  Hade han gått till pool hade han varit en förrädade. Nu? Nej!
  Usel artikel!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply