• Error, no group ID set! Check your syntax!

Topp 10 spelare att hålla koll på i VM 2018

10 spelare att ha under uppsikt under VM 2018

Vi vet ju att VM är en av de en av de fotbollsturneringarna där vi får se flest världsstjärnor på samma gång. Men det finns också spelare att hålla koll på i VM 2018, som inte är de mest givna superstjärnorna. Vi vet ju redan att det finns riktigt bra fotbollsspelare som kommer att spela VM 2018 i Ryssland.

Till exempel så har vi på redaktionen redan tidigare gått igenom VMs bästa anfallare och mycket mer. Som bland annat vilka de bästa målvakterna i VM är. Men det är inte det som vi kommer att lägga fokus på idag. Istället väljer vi att lägga fokus på lite annat.

Topp 10 spelare att hålla koll på i VM 2018

Håll koll på de okända spelarna i VM

Nåja, det kanske inte kommer att vara just okända. För det är ju få spelare i ett världsmästerskap som är helt okända. Däremot så är det lätt att vissa av spelarna hamnar i skymundan bakom de största stjärnorna i ett mästerskap.

Med det här så syftar vi förstås inte på några bänkspelare. Det handlar inte om spelare som kanske kommer att spela. Istället ska vi gå igenom några av de spelare som kommer att spela, men inte är särskilt “hypeade” på förhand, som Lionel Messi och Cristiano Ronaldo.

Istället kanske de går att hitta i länder som Sverige VM trupp 2018. Ett land som har ett helt okej lag, men utan några megastjärnor. Det kan också handla om spelare i större eller mindre landslag som ses som talanger. Kanske kan VM 2018 i fotboll bli deras stora genombrott?

Lista: 10 spelare att hålla koll på i VM 2018

Vet du vilka de bästa försvararna i VM 2018 är? Eller vilka VMs bästa mittfältare i Ryssland är? allt det här kan vi på Silly Season Sverige svara på, tack vare våra VM-listor. Det har skrivits om allt från VM låten 2018 till var vm lagen kommer att bo i Ryssland.

Dessutom har det gjorts mängder av truppartiklar, och vill du veta alla resultat i VM 2018 så kan du få hjälp av oss med just det. Något som är bra att veta nu är hur den här listan kommer att gå till. Vår redaktionen väljer ut tio spelare att hålla koll på i VM 2018. Det vi inte gjort är att vi valt ut någon ranking för spelarna i fråga. Istället handlar det bara om några av de spelarna som vi tycker ni bör lägga ett extra öga på under världsmästerskapet i Ryssland.

10. Sadio Mane, Senegal

Spelare att hålla koll på i VM

Han må redan vara känd efter sina två säsonger i Premier League-laget Liverpool. Men trots det så kanske inte har tänkt på att Sadio Mané kommer att spela i VM. Det beror bland annat på att när Senegals VM trupp 2018 kliver in i mästerskapet så gör de det för andra gången någonsin i landets historia. Och med stjärna Mane i laget så kommer ju Senegal att bli luriga i den jämna Grupp H.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply