TOPP 10: Snabbaste spelarna i EM 2016

TOPP 10 Snabbaste spelarna i EM 2016

EM 2016:s snabbaste spelare

Snabbaste spelarna i fotboll? Snabbaste spelarna i EM? Vilka är EMs snabbaste spelare? Snabbhet är något som är väldigt viktigt, Det gäller samtliga spelare när det kommer till försvarare, mittfältare och anfallare. Det är inte obligatoriskt men det är till stor fördel om lagets anfallare är snabba och några av de bästa spelarna i världen är även några av de snabbaste spelarna. Även om man inte spelar fotboll på riktigt vet alla att det är viktigt då många letar efter de snabbaste spelarna på FIFA 16.

I 2016 års upplaga av EM har vi fått sett många snygga mål och finter som varit en fröjd för ögat. Detta av spelare som till vardags tillhör några av de största klubbarna i världen och spelar de största matcherna som kan spelas i Champions League. På denna listan kommer vi dock ta en titt på de snabbaste spelarna i EM 2016. Listan är baserad på hastigheter som uppnåtts under turneringen.

Snabbaste spelaren 2016?

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort flertalet faktaartiklar och listor som uppskattats av våra läsare. De har handlat om allt från bästa elvan i EM-gruppspelet 2016 och äldsta trupperna i EM 2016 till den dyraste truppen och tio spelare att hålla koll på i turneringen. Ta gärna en titt på de olika listorna efter att vi gått igenom de snabbaste spelarna i sommarens EM-slutspel.

 

 

10. Georgi Schennikov – 30.9 km/h

TOPP 10 Snabbaste spelarna i EM 2016

Rysslands Georgi Schennikov hittar vi på plats nummer tio på listan, detta efter att ha sprungit i 39.0 kilometer i timmen i lagets gruppspelsmatch mot Slovakien.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365