Topp 10: Hårdaste skotten i fotboll

Hårdaste skottet någonsin i fotboll

Vem skjuter hårdast i fotboll? Vilka är de hårdaste skotten i fotboll någonsin där det blivit mål? Vem har skjutit det hårdaste fotbolls skottet någonsin? Tidigare så skapade vi en lista de snabbaste skotten i fotboll som och snabbaste målen som blev lite missförstod och kritiserad. Nu försöker vi igen med en uppdaterad lista med avseende på de snabbaste och hårdaste skotten som gått i mål. Nu har vi letat upp snabba och hårda mål från alla ligor och turneringar för att leta upp det hårdaste skottet någonsin i fotboll. Denna lista är en inofficiell lista och förmodligen inte komplett, men den visar några av de hårdast skotten som gått i mål. Se & Spela på fotboll =>

Ifall du vill se fotbollsspelare gör mål snabbt istället så bör du ta en titt på våra listor med de snabbaste målen i fotboll. Ta gärna en titt på listan med det snabbaste målet i MLS, snabbaste målet i Champions League, snabbaste VM-målet, snabbaste målet i La Liga, Allsvenskans snabbaste mål och givetvis vår lista med de snabbaste målen någonsin där det snabbaste målet i fotboll tog endast 1,8 sekunder. Vem tror du gjorde det snabbaste målet någonsin?

Topp 10: Hårdaste skotten i fotboll

Världens hårdaste skott i fotboll

Vem har världens hårdaste fotbollsskott? Det är ganska många som undrar vilken fotbollsspelare skjuter hårdast. Vi ska ta reda på vilken spelare som har avlossat det hårdaste skottet någonsin och inom kort vet du vilken fotbollsspelare som har avfyrat världens hårdaste fotbollsskott. Tidernas hårdaste skott är en riktig kanon som måste ses flera gånger då man inte hinner sig skottet som dundras in i målet.

Hur hårt skjuter Zlatan Ibrahimovic?

Hur hårt skjuter Zlatan? Zlatans dundermål mot Anderlecht finns också med på denna lista över de hårdaste skotten. Zlatans mål har inte kuppats in på denna lista, utan målet är utan tvekan ett av Zlatans hårdaste skott som gått i mål. Låt oss ta en titt på hur hårt skjuter man i fotboll och de 10 hårdaste skotten i fotboll. Se & Spela på fotboll =>

10. David Beckham – 129,5 kmh Manchester United mot Liverpool – 1996

I matchen mot Liverpool skrev en ung David Beckham in sig i historieböckerna tack vare sitt hårda skott. Engelsmannens skott uppmättes till 129,5 km/h och utgör en av de 10 hårdaste skotten i fotboll.

Hårdaste skottet någonsin i fotboll

9. Hami Mandirali, Schalke 04 – 131 km/h

Turken Hami Mandıralı eller  ”Rocket man” dundrande raket får en nionde plats på vår lista. Mandıralıs frisparksmål uppmättes först till makalösa 266 km/h, men det visade vara det var lite tokigt. Skottet uppmättes senare till 131 km/h och utgör ett av världens hårdaste fotbollsskott.

Sidor: 1 2 3 4 5

1 Comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply