Topp 10: Fotbollsvärldens mest otroliga missar någonsin

TOPP 10: värsta missarna i fotbollshistorien

Vilka är de värsta missarna i fotbollsvärlden någonsin? Ingen kan förneka att professionella fotbollsspelare har en otrolig press på sig. Allt från att övervinna motståndaren i varje situation till att vinna viktiga matcher. Ibland avgörs det hela vid en aktion och för vissa går det inte riktigt som man tänkt sig.

Vi på Silly Season Sverige har nu tagit en titt på de värsta fotbollsmissarna som vi hittat på bland annat Youtube och samlat ihop de bästa till en topp 10-lista med de värsta missarna i fotboll någonsin.

Lista med 10 otroliga missar i världsfotbollen

Nu tänker ni säkert att det är vilken lista som helst men sanningen är att samtliga missar är helt otroliga. Vi har valt att ta en tipp på 10 målmissar som uppstått och där spelaren efter endast vill sjunka genom marken. Några andra sevärda klipp att värma upp med är bland annat Snyggaste självmålen i historien, Snabbaste skotten i fotboll, Snabbaste målen i La Liga någonsin, Hårdaste skotten i fotboll och Allsvenskans snabbaste mål.

Låt oss nu ta en titt på de värsta missarna i fotboll som ni någonsin skådat i fotbollshistorien. Vissa av missarna kanske ni har redan sett tidigare medan andra missar är förmodligen helt nya för er. Häng med för här kommer de värsta fotbollsmissarna som vi har hittat på Youtube.

10. ILIJA SIVONJIC

[su_youtube url=”https://youtu.be/QIa8UZ1S7yM”]https://youtu.be/-Gkm-DOfYcU[/su_youtube]

Ilija Sivonjic är den förste spelaren på listan som vi har på listan över de värsta missarna i fotbollshistorien. Sivonjic från Dynamo Zagreb. Missen kom i en match mot HNK Cibalia 2009. Man kan ju inte säga att spelaren har någon vidare tur precis.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply