Topp 10: FIFAs ranking för landslag

Topp 10: FIFA:s världsvärldsranking för landslag 2015

Ranking fotboll landslag 2015? Ett par gånger varje år släpper FIFA sin världsranking över de bästa landslagen i världen 2015. Det är ofta samma lag som man finner i toppen men ibland dyker det upp överraskningar som man aldrig hade kunnat tänka sig finnas med på listan. Denna gången är Rumänien ett av de mest överraskande lagen. Lag som Spanien och Holland har trillat ut från topp 10 vilket har gjort att andra landslag har kunnat ta plats på listan och gett de en tid i rampljuset. 

Tio bästa landslagen enligt FIFA:s världsrankning

LISTA: Tio glödheta nyförvärv till turkiska Süper LigTopp 5: Dyraste italienarna någonsin och LISTA: De tio bästa spelarna som flyttat från Europa till MLS är tre listor som är är populära bland våra läsare. Ni får gärna titta igenom de efter att vi gått igenom FIFAs topp 10-lista på världsrankningen för landslag 2015, häng med! 

10) Chile – 1124 poäng

Chile
Med 1124 hittar vi Chile på tionde plats på FIFAs världsranking för landslag (juli 2015). Chile vann Copa América i somras vilket är en av anledningarna till att de ligger på första plats när FIFA summerar listan över de bästa landslagen i världen sommaren 2015. Chile kommer med på listan efter att Spanien och Holland trillar bort från topp 10-platserna.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply