Topp 10: Spelarna som säljer flest tröjor i Premier League

Topp 10: Spelarna som sålt flest tröjor i Premier League 2016/2017

Fotbollsspelarna som säljer mest tröjor i Premier League

Fotbollströjor Premier League? Vilken fotbollsspelare säljer mest tröjor i Premier League? Att bära sitt lags matchtröja är väldigt populärt då man visar vilket lag man hejar på samtidigt som man gärna visar sin stolthet genom att ha på sig den. Tröjförsäljningen på de brittiska öarna omsätter otroliga summor varje år och det är några klubbar som alltid ligger i topp när det kommer till vilka som säljer mest. Det är även vissa spelare som alltid är med bland de bäst säljande tröjorna. Det är ingen överraskning att klubbar som Manchester United eller Arsenal ligger i toppen då man har en stor fanbase både i och utanför England.

Tar vi titt på till exempel Manchester Uniteds matchtröja är det den som säljer mest, mycket på grund av att man är ett storlag i Asien men även många tröjor säljs då man värvar stora namn til Old Trafford. Man kan mer eller mindre lista ut vilka klubbar som säljer mest, men frågan är, vilka spelare är det som ligger i toppen av försäljningslistan?

Spelare som säljer flest tröjor i Premier League

Information och statistik om fotbollströjor är alltid intressant och många vill veta vilka spelare som säljer flest tröjor i Premier League. Därför har vi på Silly Season Sverige nu satt ihop en lista med spelarna som säljer flest. Nedan finner ni även relaterade listor till ämnet som rekommenderas att ta en titt på, detta efter att vi tagit reda på vilken spelare som säljer flest tröjor.

 

10) Marcus Rashford (Manchester United)

Topp 10: Spelarna som sålt flest tröjor i Premier League 2016/2017

Marcus Rashford har inte bara slagit igenom på fotbollsplanen, han har även slagit sig in på listan över de spelare som säljer flest tröjor i Premier League. Succén har gjort att allt fler fans köper hans tröja och redan nu säljer han fler än många andra storstjärnor i den engelska högstaligan.

Fler bilder av Manchester Uniteds fotbollströja hittar du hos Unisportstore.se

9) Eden Hazard (Chelsea)

Topp 10: Spelarna som sålt flest tröjor i Premier League 2016/2017

Belgaren hade en tung säsong 2015/2016 men har kommit igång igen, dock har Chelseas storstjärna tappat när det kommer till försäljning av tröjor. Trots det finns han kvar på listan även denna gång.

Fler bilder av Chelseas fotbollströja hittar du hos Unisportstore.se

 

Sidor: 1 2 3 4 5 6

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply