Topp 10: Spelare som säljer flest tröjor i Premier League

Spelare som säljer flest tröjor i Premier League – vilka fotbollsspelarna som säljer mest tröjor i engelska ligan?

Fotbollströjor Premier League? Vilken fotbollsspelare säljer mest tröjor i Premier League? Att bära sitt lags matchtröja är väldigt populärt då man visar vilket lag man hejar på samtidigt som man gärna visar sin stolthet genom att ha på sig den. Tröjförsäljningen på de brittiska öarna omsätter otroliga summor varje år och det är några klubbar som alltid ligger i topp när det kommer till vilka som säljer mest. Det är även vissa spelare som alltid är med bland de bäst säljande tröjorna. Det är ingen överraskning att klubbar som Manchester United eller Arsenal ligger i toppen då man har en stor fanbase både i och utanför England. Se och spela på fotboll live =>

Spelare som säljer flest tröjor i Premier League - vilka fotbollsspelarna som säljer mest tröjor i engelska ligan?

Spelare som säljer flest tröjor i Premier League

Tar vi titt på till exempel Manchester Uniteds matchtröja är det den som säljer mest, mycket på grund av att man är ett storlag i Asien men även många tröjor säljs då man värvar stora namn till Old Trafford. Man kan mer eller mindre lista ut vilka klubbar som säljer mest, men frågan är, vilka spelare är det som ligger i toppen av försäljningslistan?

Information och statistik om fotbollströjor är alltid intressant och många vill veta vilka spelare som säljer flest tröjor i Premier League. Därför har vi på Silly Season Sverige nu satt ihop en lista med spelarna som säljer flest. Nedan finner ni även relaterade listor till ämnet som rekommenderas att ta en titt på, detta efter att vi tagit reda på vilken spelare som säljer flest tröjor. Se och spela på fotboll live =>

10) Marcus Rashford (Manchester United)

Marcus Rashford har inte bara slagit igenom på fotbollsplanen, han har även slagit sig in på listan över de Spelare som säljer flest tröjor i Premier League. Succén har gjort att allt fler fans köper hans tröja och redan nu säljer han fler än många andra storstjärnor i den engelska högstaligan.

Fler bilder av Manchester Uniteds fotbollströja hittar du hos Unisportstore.se

9) Eden Hazard (Chelsea)

Belgaren hade en tung säsong men har kommit igång igen, dock har Chelseas storstjärna tappat när det kommer till försäljning av tröjor. Trots det finns han kvar på listan även denna gång.

Fler bilder av Chelseas fotbollströja hittar du hos Unisportstore.se

8) Dimitri Payet (West Ham United)

Fransmannen har växt ut till en storfavorit, inte bara hos de egna fansen utan även hos fotbollsälskare över hela Europa. Med den fina foten hittar Payet allt från medspelare till nätmaskor och det är endast en tidsfråga innan han lämnar för att större lag än West Ham United.

Fler bilder av West Ham Uniteds fotbollströja hittar du hos Unisportstore.se

7) Sadio Mané (Liverpool)

Mané kom till Liverpool i somras och är en av två spelare från Anfield-klubben som finns med på listan. Spelaren är en av de dyraste under Klopps nya storsatsning och han blir bara bättre och bättre för varje match som går.

Fler bilder av Liverpools fotbollströja hittar du hos Unisportstore.se

6) David de Gea (Manchester United)

Det är inte speciellt vanligt att målvakter säljer tröjor och ännu mindre vanligt att de finns med på denna topp tio-lista. David De Gea är den enda målvakten på listan och anses av många vara den bästa målvakten i den engelska högstaligan.

Fler bilder av Manchester Uniteds fotbollströja hittar du hos Unisportstore.se

5) Philippe Coutinho (Liverpool)

Brassen är den andra spelaren från Liverpool som finns med på listan då även Saido Mané är en av de som säljer flest tröjor. Coutinho har växt ut till en favorit på Anfield och verkar bara bli bättre och bättre för varje säsong som går.

Fler bilder av Liverpools fotbollströja hittar du hos Unisportstore.se

4) Mesut Özil (Arsenal)

Tillsammans med nästa man på listan är Mesut Özil en storfavorit på Emirates Stadium i London och det är egentligen inga konstigheter att tysken finns med på denna lista. Özil är assistkung i Premier League och mycket i laget vilar på hans axlar.

Fler bilder av Arsenals fotbollströja hittar du hos Unisportstore.se

3) Alexis Sánchez (Arsenal)

Chilenaren Alexis Sánchez är den som tillsammans med Mesut Özil mer eller mindre bär Arsenal på sina axlar. Han anslöt till klubben från FC Barcelona och har varit avgörande i många matcher sen dess.

Fler bilder av Arsenals fotbollströja hittar du hos Unisportstore.se

2) Zlatan Ibrahimovic (Manchester United)

Det var ett genidrag av Manchester United att signa Zlatan Ibrahimovic som anslöt gratis efter att ha lämnat Paris Saint-Germain. Även om svensken har en skyhög lön tjänar The Red Devils i slutändan på svenskens tid i klubben som inleddes på ett magnifikt sätt.

Fler bilder av Manchester Uniteds fotbollströja hittar du hos Unisportstore.se

1) Paul Pogba (Manchester United)

En spelare vars tröjförsäljning måste ligga i topp är Paul Pogba. Spelaren kostade hela 89 miljoner pund när hn anslöt från Juventus sommaren och det är ingen större överraskning att han finns med på denna lista. Det är oklart hur mycket fransmannen drar in men det måste vara en hel del med tanke på att han ligger på första plats.

Fler bilder av Manchester Uniteds fotbollströja hittar du hos Unisportstore.se

Fotbollsspelare som säljer flest tröjor i Premier League - vilka spelarna som säljer mest tröjor i engelska ligan?

Se även några av våra andra listor

Detta var alltså listan över de spelare i Premier League som sålt flest tröjor. Gillar du listan? kolla då gärna in våra andra TOPP 10-listor som finns här nedanför!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply