• Error, no group ID set! Check your syntax!

Topp 10: Bästa hemvändarna

10 spelare som återvänder till klubbarna i deras hjärtan

Det finns spelare som är lojala mot en och samma klubb genom hela sin karriär, men så finns det andra spelare som lämnar klubben för testa på något nytt. Sedan är det inte alltid dessa spelare återvänder och avslutar karriären i klubben som de en gång i tiden slog igenom i. Spelarna på denna lista gjorde dock det, och det på väldigt snygga sätt. Det är därför alla av dessa förtjänar att uppmärksammas med en lista över de 10 bästa hemvändarna.

Topp 10: Bästa hemvändarna

Silly Season Sverige gör en hel del listor där du kan spetsa dina nördkunskaper inom fotbollen. Vem vill inte kunna imponera på kompisarna med kunskaper om Premier Leagues pricksäkraste frisparksskyttarde 8 största klubbarna på sociala medier och Afrikas 10 rikaste fotbollsspelare. Men nu ska vi kika på vilka som är de 10 bästa hemvändarna.

10. Paul Scholes

Topp 10: Bästa hemvändarna

Manchester United-legendaren spelade i klubben under hela sin karriär, och han var en av Englands bästa mittfältare någonsin. 2011 gick han i pension, men efter en skadekris under säsongen 2012/2013 drog han på sig matchtröjan igen för att hjälpa laget i hans hjärta. Han gjorde mål i sin debut under den andra sejouren och hjälpte laget till en ny ligatitel. Succén ledde till att han fick förlängt med ytterligare ett år. Denna sanslösa historia gör att han helt klart är en av fotbollens 10 bästa hemvändare.

9. Andriy Shevchenko

Topp 10- Bästa hemvändarna - Shevchenko

Den ukrainska fotbollsikonen hade många fina år i AC Milan, innan han gick vidare och floppade rejält i Chelsea. Efter ett par kämpiga år återvände han till Dynamo Kiev 2009, då 33 år gammal. Det var i Dynamo Kiev som hans framgångsrika karriär startade, och när han kom tillbaka gick han med på att spela som vänsterytter, något som han inte var van vid att göra. Det blev ett lyckat drag och han kom med i årets lag i ukrainska liga, vann tillbaka en plats i landslaget (vilket vi svenskar fick känna på EM 2012) och återigen blev en publikfavorit. Han är därmed en av de 10 bästa hemvändarna. Han gjorde även mål för Dynamo mot Inter Champions League 2009.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply