bet365

Topp 10: Bästa försvarare i FIFA 16

Topp 10: Bästa försvararna i FIFA 16

Topp 10: Bästa backar i FIFA 16

Bästa försvarare i FIFA 16? Bra mittbackar i FIFA 16? Vem är den bästa försvararen i FIFA 16? Ett bra anfall börjar med ett starkt och solitt försvar, brukar det heta. En storspelande målvakt är en sak, men den bästa försäkring du kan ha är en ramstark backlinje som utgör ditt försvar mot motståndarna. Här hittar du de tio bästa försvarsspelarna i FIFA 16 som bilda din backlinje och ett starkt och solitt försvarsspel i ditt FIFAlag.

Bästa backarna i FIFA 16

Bra högerbackar FIFA 16? Bra vänsterbackar FIFA 16? Här hittar du de främsta försvarsspelarna – här hittar du bästa mittbackar, libero och ytterbackar innefattande både högerbackar och vänsterbackar i FIFA 16. Vilka PL försvarare ska man välja i FIFA 2016? Du kanske vill ha bra ytterbackar FIFA 16? Eller så letar du efter den snabbaste backen på FIFA 16? Dessa är de bästa spelarna som kan ge dig ett bra försvar när motståndarlagets anfallare attackerar ditt lag. Ett bra och starkt försvar är nödvändigt för att vinna matcher i FIFA 16. En bra brytning med en kontring där motståndarna står häpna är en fröjd för ögat. När du vill bygga ett starkt försvar så är det bland dessa tio försvarsspelare som du välja dina backar. Samtliga bilder är hämtade från EASports.com.

Topp 10 försvarare i FIFA 16

När vi ändå snart ska få reda på vilka de bästa försvarare på FIFA 16 är så kan vi lika bra ta reda på vilka de bästa backarna är i verkligheten. Där hittar du några av de bästa försvararna i PL, La Liga, Serie A och Bundesliga. Givetvis är inte alla våra listor uppdaterade, men listorna ger en bra bild av verkligheten och hjälp när man ska hitta de bästa försvararna på FIFA 16. Här går vi igenom listor som är relaterade till de bästa försvararna i olika ligor och lag. Några av dessa listor är givetvis världens bästa högerbackarbästa backarna i Allsvenskan och Premier Leagues tio bästa försvarsspelare. Varför inte ta en titt på några backar som sålts dyrt eller där marknadsvärdet är högt bland våra listor med de dyraste och högst värderade försvararna så vet du vilka spelare som kan ha potential när du ska välja spelarna till ditt försvar i laget. Ta en titt på några av  dyraste försvararna genom tiderna. Här kan du se vänsterbackarna, högerbackarna och mittbackarna med världens högsta marknadspris samt sommar fönstrets hittills dyraste backar. Låt oss nu ta en titt på de bästa försvarare i FIFA 16 och vem den bästa backen på FIFA 16.

10. Diego Godín – Atlético de Madrid (Spanien)

9. Philipp Lahm – FC Bayern München (Tyskland)

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply