• Error, no group ID set! Check your syntax!

Tomt i sjukstugan inför Champions League-finalen

Tomt i sjukstugan inför Champions League-finalen

Skadorna som kan oroa Real Madrid

Nästa vecka kommer Real Madrid och Liverpool att drabbas samman i en, som alltid, het Champions League-final. Det finns dock vissa orosmoln på skadefronten för de tvåfaldiga regerande CL-mästarna.

Real Madrid fortsätter med en av de mest imponerande insatserna som fotbollsvärlden upplevt i Champions League-spelet. Eller snarare den mest imponerande, på många sätt.

Det spanska huvudstadslaget har vunnit turneringen de två senaste åren, och ännu mer kan det ju bli. Real Madrid har nämligen spelat sig fram till en tredje raka final. Och det utan att faktiskt imponera särskilt mycket på vägen dit, rent spelmässigt.

Skador kan skapa problem

LÄS MER: Real Madrids löner

Dock så har det funnits ett par saker som oroat den spanska storklubben. Till exempel har ju så väl Isco som Cristiano Ronaldo och även Dani Caravajal ådragit sig skador under slutet av säsongen.

Isco var dock tillbaka under helgen, medan så väl Ronaldo som försvararen Carvajal har fått lämna sjukstugan. Något som i så fall innebär att sjukrummet i Valdebebas står helt tomt, enligt den spanska tidningen Marca.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply