• Error, no group ID set! Check your syntax!

Tippa VM i sommar – och vinn 250 miljoner kr med Betsson

Betssons heta VM kampanj – 250 miljoner i potten!

Att VM en av världens allra hetaste idrottsevenemang, om inte det hetaste av de alla, råder det inga tvivel om. Det märker vi ju på alla spelbolagen där ute, och inte minst Betsson. När Fotbolls VM 2018 i Ryssland nu kommer att avgöras under sommaren så kommer Betsson att slå på den stora trumman.

För fram till den 13:e juni så har du chansen att spela och tippa matcher, något som då kommer att bädda upp för att du ska bli rik när du spelar på VM 2018. Det handlar ju att det finns otroliga 250 miljoner i den här potten.

Att blanda de två bästa sakerna som finns är det ju inget fel på. Det handlar om att tippa på toppfotboll, och vinna mycket. Det samtidigt som en kommer att kunna njuta medan de bästa fotbollsspelarna gör upp på planen.

För dig som vill hitta fler bra erbjudanden för Fotbolls VM 2018 så går det att göra här. Här kan du spela och vinna 250 miljoner!

Så deltar du i Betssons VM kampanj 2018

Tippa VM i sommar - och vinn 250 miljoner kr med Betsson

För att få vara med på Betsson och spela medan Fifas VM pågår så krävs det inte allt mycket av dig. Det är dock viktigt att tänka på det här.

  • Du måste ha ett spelkonto hos Betsson, eller registrera ett
  • Tippningen måste vara klar före klockan 23:59 den 13:e juni, dagen före VM:s premiär.

Tanken med VM-kampanjen hos Betsson är att du som spelare ska registrerar dig för själva tävlingen. Sedan kommer du att få tippa. Välj nu de lag som du tror kommer att komma etta och tvåa i varje VM-grupp.

När du har gjort det så måste du nu se till att lägga ett spel som är värt minst 100 kr, och inte har lägre odds än 1,50. Har du gjort det före den 13e juni klockan 23:59 så är du med i tävlingen!

Spela på VM och vin 250 miljoner kronor med Betsson!

Prispotten – det här vinner du med Betsson under VM 2018

Då kommer du att vara med och ha chansen att vinna otroliga 250 000 000 – 250 miljoner kronor! Det här är alltså vad en vinnare kommer att få hämta ut när denne prickat rätt. Det är ju ett otroligt stort pris.

Så för att påminna er om hur det går till. Innan dagen är slut den 13:e juni 2018 så måste ni ha gjort två saker. Det ena är att tippa lagen som kommer att gå vidare ur gruppen, 1:a i varje VM-grupp samt tvåan också. Sedan ska ni hinna med att lägga ett bet på en hundralapp eller mer. Om det har gjorts så ska ni få en bekräftelse, och då är ni med i racet om att vinna 250 millar med Nordicbet! Tippa och vinn 250 miljoner här!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply