Thomas Lemar lämnar inte Monaco

bet365

Lemar stannar i Monaco

Efter mängder av flyttrykten bekräftas det nu att Thomas Lemar inte kommer lämna Monaco. I alla fall inte under det kommande transferfönstret i januari månad.

Thomas Lemar är ett namn som jagats av många storklubbar i Europa. Det är framför allt lag i Premier League som visat intresse för fransmannen men det kommer inte bli någon lätt uppgift att köpa loss 22-åringen. Prislappen för spelaren sägs ligga på runt 100 miljoner samtidigt som Monaco inte är jätteintresserade av en affär.

Det mesta tyder på att Lemar kommer lämna furstendömet, men det blir inte någon flytt under januarifönstret. Det säger klubbens vicepresident Vadim Vasilyev som stänger ute en affär under den kommande transferperioden. I en intervju med Daily Star bekräftar han att det inte blir någon affär då man räknar med spelaren under resterande tidningen av säsongen.

Thomas Lemar lämnar inte Monaco

SE ÄVEN: LISTA: Världens snabbaste fotbollsspelare 2017/2018

Kan flytta till Premier League

Thomas Lemar ser ut att stanna i Ligue 1 resten av säsongen. Därefter pekar det mesta på att det blir en flytt till de brittiska öarna där flera klubbar i Premier League är intresserade av spelarens tjänster. Det är framför allt ArsenalChelsea och Liverpool som varit på tapeten när det kommer till intresse för Lemar. Vilket av lagen det blir är oklart. Det återstår även att se vilket av lagen som kvalificerar sig för Champions League inför nästa säsong.

Lemars kontrakt med Monaco går ut sommaren 2020

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365