Thibaut Courtois till Barcelona för rekordsumma

Thibaut Courtois till Barcelona för rekordsumma

Den belgiske målvakten vill bort

Chelseas målvakt Thibaut Courtois kan komma att lämna klubben då han söker Champions League fotboll och Barcelona sägs vara väldigt intresserade, men priset kommer att bli högt för den belgiske målvakten.

Chelseas målvakt Thibaut Courtois har, precis som resten av laget, inte haft en särdeles bra säsong. Det har varit kämpigt i den blåa delen av London efter att förra året ha hämtat hem Premier League titeln. Courtois nivå har sjunkit betydligt sedan förra säsongen och under årets kampanj har han redan lyckats med att bli avsänd två gånger.

Enligt uppgifter från The Sun skall Courtois ha pratat med Chelseas tekniska direktör Michael Emenalo om sin önskan att spela Champions League fotboll, något som inte kommer vara möjligt på Stamford Bridge. Detta öppnar för möjligheten att Courtois lämnar till sommaren, med många intressenter som är efter belgarens underskrift. Främst i led står FC Barcelona, som själva kan komma att göra sig av med den tyske målvakten Marc-Andre ter Stegen som på jakt efter mer speltid kan söka sig till Manchester City. Det sägs att Chelsea har gett Barcelona alternativet att värva Courtois, men för ett häftigt pris. Prislappen kan komma att landa på 50 miljoner pund. Men katalanerna kan komma att få tävla med Real Madrid, som sägs ha gett upp hoppet om att få värva Manchester Uniteds David de Gea och även de nu söker efter en ny målvakt.

Chelsea själva rapporteras vara intresserade av att värva Southamptons målvakt Fraser Forster eller Stoke Citys Jack Butland.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365